Zkoušky NZŘ na Bystřičce a výcvikový víkend na Vystrkově

24.04.2016 21:05

Máme za sebou náročný víkend! 

 

V sobotu jsme pořádali zkoušky dle NZŘ ZZZ a ZTV1. Celkem se zkoušek účastnilo 10 psovodů se psy z nichž 7 týmů bylo úspěšných. Za naši Zlínskou brigádu se zkoušky ZTV1 podařilo úspěšně dokončit Dáši Weissové s Olivou a Haně Vaculínové s Roxy. 

 

Po skončení zkoušek jsme se v sobotu odpoledne přemístili na Farmu Vystrkov u Valašského Meziříčí, kde to už dobře známe a také máme moc rádi. Tam bylo zajištěno nejen ubytování a občerstvení pro všechny účastníky výcvikového víkendu, ale hlavně jsme mohli využít okolní prostory k nácviku plošného vyhledávání. 

 

Celkově to byl velice náročný víkend a to zejména pro vedoucí zkoušek, kteří měli spoustu práce se zajištěním celé organizace. Tímto bych tedy ráda poděkovala Radce Černochové a Petře Kočíbové, stejně tak figurantům a ostatním pomocníkům za to, jak vše hladce proběhlo. Poděkování patří také rozhodčím p. Pavlu Svobodovi a p. Karlu Pavlíkovi za korektní posuzování. Všem úspěšným účastníkům zkoušek blahopřejeme a těm, co to tentokrát nevyšlo, přejeme hodně štěstí pro příště!

 

Fotogalerie ZDE a ZDE

 

 

Nástup účastníků - Dáša s Olivou, Martin s Niccem a Hana s Roxy

 

Vysmátý tým figurantů s vedoucí zkoušek 

 

Po vyhodnocení zkoušek :)